04 helmikuuta, 2014

Merirosvoilua Kauppakeskus Valossa


Viime viikonloppuna Kauppakeskus Valossa tapahtui kummia. Mehubileiden hurjat merirosvot seilasivat kohti Lahtea ja valtasivat omapäisesti ostoskeskuksen käytävät. Lastenpäivä oli täynnä merellistä tunnelmaa, seikkailuja ja touhukasta toimintaa!

 
Peppi Pitkätossu matkasi paikalle taskut täynnä iloista ohjelmaa. Pepin merirosvokoulussa riitti vauhtia ja vipellystä: Laivan rakennusta, ruorilla ohjausta, lankulla kävelyä, merirosvotervehdyksiä ja hurjaakin hurjempia merirosvoirvistyksiä!

Pienet merirosvokokelaat testailivat taitojaan monissa touhupisteissä...

Lapset taituroivat lankulla kuin vanhat tekijät. Hiio-hoi maakravut!

Merenneidon seurassa askarreltiin upeita kaloja ja merenalaisia maisemia.

Kapteeni Karamban miekkailukoulussa opittiin oikeat otteet, väistöt, hyökkäykset ja asianmukainen jalkatyöskentely:)

Sitten väännettiin merirosvosolmuja!

Lapset saivat opetella tuiki tärkeitä taitoja, eli merirosvosolmujen tekoa ja ihmetellä samalla Hurjan Huldan esittämiä köysitemppuja.

 

  Tapahtumapäivän kohokohtana nähtiin Kapteeni Danin upea koko perheen show. Vauhdikas esitys piti sisällään roppakaupalla huumoria, taikuutta, tarinoita ja puhuvia eläinystäviä.

Puuhakas päivä sai osakseen suuren suosion ja tapahtuman loppuessa kotiin lähti kasapäin väsyneitä, mutta erittäin tyytyväisiä pikkuvieraita.

Tapahtumapäivänä valokuvasimme lasten hurjia merirosvoilmeitä - näitä voi käydä ihailemassa Valon Facebook sivuilla. Äänestä parasta ilmettä - hurjin ilme voittaa!

Valokuvat: Josefiina Väänänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti