29 maaliskuuta, 2014

Karvaturrit alkukevään karkeloissa

Talven jälkeen kevätaurinko on jo ihanasti lämmittänyt turkkeja ja saanut metsäneläimet heräilemään koloistaan :) Pimeän talven päätteeksi Mehubileiden karvaturrit olivat onnellisia päästessään juhlimaan lasten kanssa työväentalon pihamaalle. Pienen tytön synttärit täyttyivät reippaista aktiviteeteista kirpakassa ulkoilmassa.

Minni-pupu ja Elma-nalle seurustelivat lasten kanssa ja ohjailivat juhlijoita kohti monenlaisia puuhapisteitä. Ohjelmassa oli mm. askarteluja, muisti- ja logiikkatehtäviä, aasin hätää, nallejumppaa, valokuvausta, miekkailua aidon merirosvon seurassa ja tietenkin herkuttelua!

Grilli kävi kuumana Grillauspalvelun toimesta ja makkarat maistuivat raikkaassa kevätsäässä!
 
Kapteeni Karambakin oli ehättänyt paikalle opastamaan lapsia miekkailun saloihin!


  Askartelupisteessä Kissa-Mirrisen seurassa lapset taiteilivat synttärikruunuja.

Iloinen Siiri Hiiri oli hieman hajamielinen tapaus, mutta onneksi lapset muistivat puuttuneiden esineiden paikat ja pelikorttien kuvat häntä paremmin! Pelipisteessä raikui nauru:)
Minni-pupun kaveri piilotteli hatussa ja uskaltautui välillä tervehtimään lapsia.
Renkaan heitossa tehtiin maailmanmestaruuksia, ja nallen ohjauksessa irroteltiin hikeä erilaisten jumppaliikkeiden avulla.

Vieläpä mukaan mahtui valokuvauspistekin, missä lapsista (ja karvaturreista) otettiin hienoja taidekuvia kultaisissa kehyksissä. Kuvat tulostettiin vieraille mukaan muistoksi juhlista!

Laikku-koira ja Kissa-Mirri poseerasivat ansiokkaasti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti